Kućni red Kluba


  1. Svi korisnici i članovi kluba dužni su koristiti vlastitu sportsku opremu primjerenu teniskoj igri.
  2. Ponašati se u skladu s sportskim pravilima bez narušavanja mira prije, za vrijeme i  poslije zakazanih termina.
  3. Korisnici i članovi kluba dužni su teniske terene primjereno pripremiti za igru za sljedeće korisnike unutar vremenskog termina za igranje.
  4. Korisnici i članovi kluba dužni su telefonskim putem otkazati termin ukoliko su spriječeni doći na zakazani termin igranja (ova obveza posebice se odnosi na tzv. fiksne termine tijekom sezone).
  5. Korisnici i članovi kluba dužni su obavijestiti Klub o izostancima s tzv. fiksnih termina radi korištenja godišnjeg odmora ili drugog vremenski dužeg razloga spriječenosti.
  6. Korisnici i članovi kluba dužni su poravnati teren nakon igre i zaliti ga prije igranja na način da se termin pomiče vremenski 5 min. za svaki sljedeći termin.
  7. Korisnici i članovi Kluba dužni su se telefonskim putem informirati o stanju teniskih terena nakon većih vremenskih nepogoda (kiše,olujnog nevremena). Ukoliko terene iz objektivnih razloga nije moguće koristiti, korisnici i članovi kluba tada dogovaraju zamjenski termin.
  8. Ukoliko se korisnici i članovi Kluba ne pridržavaju odrednica Kućnog reda, može im se izreći usmena opomena u vidu dobre volje kao i mjera uskraćivanja raspoloživih termina za igranje, a za članove kluba i isključenje iz članstva po odluci tijela Kluba.
  9. Klub zadržava obavezu da korisnike i članove kluba upozna s Kućnim redom koji je vidljivo izvješen na oglasnoj ploči.
Odluka skupštine Kluba o kućnom redu odnosi se na sve korisnike i članove HTK "Veternica Zagreb".

 

Izbornik

Kontakt info

Hrvatski teniski klub "Veternica Zagreb"
Dubravica 102
10090 Zagreb

mob. 098 92 54 191
e-mail: 
tenis.veternica.zagreb@gmail.com
OIB: 22213829355
IBAN: HR4023600001102470222 Zagrebačka banka

ATP World Tour
Hrvatski teniski savez
Zagrebački teniski savez
australian open
Roland Gaross
Wimbeldon
US Open